Hoe Processierups Bestrijden?

Ondervind je last van de processierups? Hebben de rupsen zich genesteld in je tuin? Is het gevolg dat jij, je huisdieren of andere familieleden in contact zijn gekomen met de brandharen van de processierups?

Helaas, ben je niet de enige. Het aantal personen in Nederland dat te maken krijgt met de ongemakken die de processierupsen met zich meebrengen groeit enorm.

Gelukkig hebben we ook goed nieuws. Er zijn producten beschikbaar waarmee jijzelf de processierups kunt bestrijden.

Zelf Bestrijden Processierups

We krijgen steeds meer vragen hoe je nou zelf de processierups rondom je eigen huis kunt bestrijden. Bekijk processierupsval in onze webshop.

Feromoonvallen Processierups

Een effectieve manier om zelf de processierupsen te bestrijden in het plaatsen van een zogenoemde Feromoonval. Langzaam maar zeker verpoppen de processierupsen zich tot een vlinder. Bestel de Feromoonval in onze webshop.

Om een nieuwe besmetting van je bomen tegen te gaan kun je preventief feromoonvallen plaatsen. Bedenk dat ieder vrouwtje ongeveer 200 eitjes legt in je eiken boom.

Preventief de Processierupsbestrijden met de feromeenval

Feromoonval: Simpele en Biologische oplossing

De feromoonval is een val waar je een geurstof in plaatst die de mannelijke processievlinder lokt. Zodra de mannelijke processie vlinder zich in de val bevindt, kan deze er niet meer uit.

Gevolg: Geen bevruchting > Geen Processierupsen > Geen Brandharen > Geen Jeuk!

De feromoonvallen zijn verkrijgbaar in onze webshop!

De geurstof die in de Feromoonval geplaatst wordt, heeft een werking van ongeveer 4 weken. Wij adviseren om, om de 4 weken de geurstof te vervangen. Bestel hier de Feromooncapsules.

Hoe werkt de Feromeenval?

In de webshop van Processierupsjes.nl vind je naast de bestrijdingsmiddelen ook zalfjes en crèmes die irritaties, als gevolg van aanraking met de processierups, tegengaan.