Processierups Crème

Beperkt op voorraad

Op zoek naar Processierups Zalf, die de jeuk snel laat verdwijnen? Heel Nederland krijgt er mee te maken. De eiken processierups trekt steeds verder van het zuiden van het noorden en steeds meer mensen worden getroffen door de processierups. Verhelp de symptomen snel met onze Processierups Gel.

Sinds 2018 wordt Nederland steeds meer geteisterd door de aanwezigheid van de processierups. De toename die in 2019 plaatsvond was alarmerend, maar deskundigen denken dat de grootste plaag nog moet gaan komen.

De brandharen van de rupsen kunnen zich in de huid van mensen en dieren plaatsen, wat een enorme huidirritatie met zich mee brengt. De gevolgen zijn jeuk, rode bultjes en blaasjes, maar hiernaast ook klachten aan de luchtwegen en ogen.

Processierupsjes.nl heeft een assortiment crèmes die jouw klachten verlichten.

Crème tegen symptomen processierups

Heb jij het vermoeden dat jij, je huisdier of iemand anders in je omgeving in aanraking is gekomen met de brandharen van de processierups? Dan is het raadzaam om de irritatie plekjes te behandelen met een crème die zorgt voor symptoomvermindering.

‘Groeiende vraag naar Crèmes Processierups’

Processierupsjes.nl is een initiatief van de Huidpraktijkshop.nl.  Eigenaresse Anne van den Haak merkte een enorme groei naar crèmes die de symptomen van processierups- aanraking zouden verminderen. Door deze groeiende vraag, en onze klanten zo goed mogelijk te voorzien van informatie, is er besloten om een selectie van Processierups crèmes uit ons assortiment te plaatsen in deze webshop. Processierupsjes.nl is volledig gericht op de behandeling en preventie ten gevolge van de overlast die de processierups met zich meebrengt.

Neem gerust een kijkje in onze processierups webshop voor een artikel dat aansluit bij jouw klachten. Indien advies wenselijk is, verwijzen we je graag naar onze chat.