Processierups Jeuk!

Beperkt op voorraad

Op zoek naar Processierups Zalf, die de jeuk snel laat verdwijnen? Heel Nederland krijgt er mee te maken. De eiken processierups trekt steeds verder van het zuiden van het noorden en steeds meer mensen worden getroffen door de processierups. Verhelp de symptomen snel met onze Processierups Gel.

Niets vervelender dan jeuk! Nou, we hebben nieuws. De komende jaren zal de jeuk, veroorzaakt door de processierups, alleen maar toenemen. Beperkte het gebied, waarin de processierups zich bevond, vorig jaar tot onder de rivieren. Dit jaar hebben de rupsen zich uitgebreid tot ver boven de rivieren, tot aan noord Nederland.

De verwachting is dat de aanwezigheid van de processierups volgend jaar een absoluut hoogtepunt gaat vormen. Gespeculeerd wordt over een verdrievoudiging ten opzichte van het voorjaar in 2019.

Jeuk Processierups tegengaan

De beste methode om jeuk tegen te gaan is preventie. Indien je niet in contact komt met de brandharen van de rups, dan zullen de gevolgen nagenoeg nihil zijn. Er zijn diverse preventieve producten voorhanden die je erbij kunnen helpen om de processierups uit jouw omgeving te verjagen.

Ben je nou toch in aanraking gekomen met de brandharen en is jeuk inmiddels de orde van de dag? Dan zijn er diverse zalfjes en cremes die de vervelende symptomen kunnen verlichten.

De brandharen van de processierups zorgen voor jeuk en irritatie

Zalfjes tegen Jeuk Processierups

Processierupsjes.nl is het leven ingeroepen door Anne van den Haak, die als huidtherapeut zeer veel te maken krijgt met klanten met vragen over het tegengaan van jeuk na contact met de processierups.

Op processierupsjes.nl is een selectie van producten gemaakt, uit het assortiment van de huidtherapeute, die de jeuk en overige vervelende symptomen kunnen verlichten en verhelpen. Bekijk hier de webshop met processierups zalfjes.

Bekijk in de webshop van processierupsjes.nl welke producten het beste passen bij jouw symptomen. Indien er advies wenselijk is, stel je vraag dan via de chat. We zullen spoedig antwoorden.