Processierups Uitslag

Beperkt op voorraad

Op zoek naar Processierups Zalf, die de jeuk snel laat verdwijnen? Heel Nederland krijgt er mee te maken. De eiken processierups trekt steeds verder van het zuiden van het noorden en steeds meer mensen worden getroffen door de processierups. Verhelp de symptomen snel met onze Processierups Gel.

Wat is de processierups eigenlijk? Het is de rups van een nachtvlinder, die groepsgewijs naar eikenbladeren op zoek gaan als voedsel.

De rupsen tref je aan in eikenbomen. De bomen zijn veelal gemarkeerd met rood-wit lint. Kwam de processierups in het verleden met name in zuid Nederland voor. De laatste twee jaar, bevinden ze zich door heel Nederland.

Bekijk Processierups Radar>

Bekijk de webshop van processierupsjes.nl voor zalfjes tegen jouw processierups uitslag.

Handelen bij Processierups Uitslag

Wat moet je nou wel en niet doen zodra je processierups uitslag hebt?

  • Niet krabben of wrijven.
  • Probeer de brandharen van de huid te verwijderen met plakband of kledingroller.
  • Spoel de huid en/of ogen goed met lauw water.
  • Doe kleding waarin de brandharen zitten uit. Was de gedragen kleding op minstens 60° C.
  • Bestrijd de jeuk met verzachtende crème op basis van Aloë Vera, Calendula, menthol of Eucalyptus.

Zalf tegen Irritatie en Jeuk Processierups

Mocht de irritatie aanhouden, dan is het aan te raden om gebruik te maken van zalfjes die de jeuk, irritatie en uitslag verminderen. Op processierupsjes.nl vind je tal van producten die hierbij helpen. Processierupsjes.nl is onderdeel van Huidpraktijkshop.nl en we hebben dan ook erkende huidtherapeuten binnen de deur.

Bekijk nu onze zalfjes tegen de processierups>

Neem gerust een kijkje in onze webshop voor de producten die passen bij jouw situatie. Ook zijn er preventieve producten te bestellen, waarmee voorkomen kan worden dat de processierups zich volgend jaar wederom meldt in jouw omgeving.