‘Zalfjes tegen Processierups jeuk niet aan te slepen’

De eiken processierups teistert Nederland. De stekende haren die de dieren achterlaten, leiden tot jeukende bultjes op benen, armen en in de nek. Krabben helpt niet en de producten die worden gebruikt om de jeuk te verlichten kunnen niet worden aangesleept.

Mentholgel of Aloë Vera Gel tegen Jeuk Processierups

Een van de veelgevraagde producten is mentholgel. De kleine hoeveelheid menthol maakt het koel, wat betekent dat de jeuk tijdelijk verdwijnt. Aloë verail helpt ook.

“Er is een grote vlucht” en dus hebben we bij processierupsjes.nl besloten om een betaalbaar en effectieve zalf op de markt te brengen. Huidtherapeuten zeggen veertig keer meer koelspullen te verkopen dan normaal. Menthol gels, maar ook calendula-zalven en aloë vera-producten worden zonder recept verkocht.

Processierupsen nemen alleen maar verder toe

Het aantal eikenprocessierupsen is op veel plaatsen in Nederland verdrievoudigd, meldde het Oak Processionary Knowledge Center woensdag. De gebieden die het meest worden getroffen door de opkomst van de rups zijn Brabant, de Achterhoek en Twente.

In het afgelopen voorjaar vroeg bijna 1 op de 2 klanten naar zalf tegen huidirritaties van de processierups. Vorig jaar waren er al problemen met de eikenprocessierups in dezelfde regio, maar dat was niet vergelijkbaar met hoe het nu is.

Beperkt op voorraad

Op zoek naar Processierups Zalf, die de jeuk snel laat verdwijnen? Heel Nederland krijgt er mee te maken. De eiken processierups trekt steeds verder van het zuiden van het noorden en steeds meer mensen worden getroffen door de processierups. Verhelp de symptomen snel met onze Processierups Gel.